Ο Δρ Ηλίας Παπαθανασίου είναι Λογοθεραπευτής, Καθηγητής του Τμήματος Λογοθεραπείας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας  και επιστημονικός συνεργάτης  του Ιατρείου Φωνής και Κατάποσης της  Α’ ΩΡΛ Πανεπιστημιακής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει 25ετή εμπειρία στο χώρο της αποκατάστασης νευρογενών διαταραχών επικοινωνίας και κατάποσης. Είναι Διδάκτωρ Ινστιτούτου Νευρολογίας του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και έκανε μεταδιδακτορικές σπουδές στο Τμήμα Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Queensland, Αυστραλίας. Πριν έρθει στην Πάτρα το 2002, ήταν προϊστάμενος του τμήματος Λογοθεραπείας στην μονάδα αποκατάστασης εγκεφαλικού το νοσοκομείου Homerton του Λονδίνου και υφηγητής έρευνας στον Ινστιτούτο Νευρολογίας του Πανεπιστημίου του Λονδίνου όπου ήταν υπεύθυνος της κλινικής της Νευρολαρυγγολογίας.

Έχει εκδώσει τέσσερα βιβλία (Acquired Neurogenic Communication Diosrders, 2000; The Sciences of Aphasia, 2002; Aphasia and Related Neurogenic Communication Disorders, 2012, 2016), έχει επιμεληθεί την απόδοση βιβλίων στα ελληνικά,  έχει δημοσιεύσει δεκάδες επιστημονικά άρθρα και μελέτες και έχει πάνω από εκατό διεθνείς συμμετοχές με παρουσιάσεις σε διεθνή συνεδρία. Έχει διατελέσει κύριος ομιλητής σε πολλά διεθνή συνεδρία και έχει οργανώσει το 11th International Aphasia Rehabilitation Conference στη Μήλος το 2004 και την 48η ετήσια Συνάντηση του Academy of Aphasia το 2010 στην Αθήνα. Ο Δρ Παπαθανασίου ήταν πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του 28ου Διεθνούς Συνεδρίου του International Association of Logopedics and Phoniatrics (Διεθνή οργανισμό Λογοπεδικών και Φωνιάτρων) που έγινε στη Αθήνα το 2010. Είναι μέλος της συντακτικής επιτροπής των επιστημονικών περιοδικών Aphasiology, Communication Disorders Quarterly, Acta neuropsychological και υπεύθυνος του τομέα ανασκόπησης επιστημονικών συγγραμμάτων του  International Journal of language and Communication Disorders.  Το 2008, το Βασιλικό Κολλέγιο των Λογοθεραπευτών της Μεγάλης Βρετανίας του απένειμε τον τιμητικό τίτλο του Fellow (η υψηλότερη τιμητική διάκριση για Λογοθεραπευτή στην Μεγάλη Βρετανία), για την διεθνή του συνεισφορά και αναγνώρισης του στο επάγγελμα της Λογοθεραπείας. Το 2014 Ο Αμερικανικός Οργανισμός Ομιλίας Λόγγου Ακοής ( American Speech Language Hearing Association- ASHA) του απένειμε επίσης τον τιμητικό τίτλο του Fellow, και για την ξεχωριστή του προσφορά στην έρευνα και διδασκαλία στη Λογοθεραπείας και τη συνεισφορά σε διεθνής οργανισμούς Λογοθεραπείας. Είναι ο μόνος ενεργός Λογοθεραπευτής διεθνώς που του έχουν απονεμηθεί οι δύο αυτοί τίτλοι.


Αναλυτικό Βιογραφικό σημείωμα

Ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις στο Pubmed

http://www.kaubikusisustus.ee/massage-hot/mature-bbw-blonde-red-shirt-fucked-kenna-cuckolds-14/